Hvilken leverandør av gravstein bør man velge?

I Norge er det mange leverandører av gravstein, og det ser ut til at for hvert år som går, så komme det nye bedrifter på markedet. Selv om det stadig kommer nye aktører på markedet, så er det noen bedrifter som har vært der i evigheter. Et eksempel på en leverandør av gravstein som har vært på markedet i mange år er Nergård Stenindustri. Bedriften ble startet opp på 50-tallet, og er en solid norsk leverandør av gravstein.

Det finnes aktører på markedet for gravstein som ikke har den nødvendige kompetansen som det kreves for å lage gravstein av høy kvalitet. Nergård Stenindustri har på sin side drevet med dette i mange år, og ligger i steinkommunen Eide på Nordmøre. Her har det vært produksjon av gravstein, benkeplater og annen stein i mange år. Det fikk en skikkelig oppsving etter bybrannen i 1904 for steinbedriftene i Eide kommune. Da leverte bedrifter i Eide stein til oppbygging av Ålesund igjen.

Hos Nergård Stenindustri har du lov til å forvente litt ekstra. Servicen her er svært god, og de gjør alt for at du skal bli fornøyd. Søker du etter en leverandør av gravstein trenger du derfor ikke å lete lengre. Nergård Stenindustri er et trygt valg, og du kommer nok til å bli fornøyd med valget!

Eksempel på gravstein produsert av Nergård Stenindustri:

Gravstein